Sportovní prádlo, sportovní podprsenky, sportovní tílka, sportovní mikiny

Jak správně vybrat pánské prádlo

on .

Správně sednoucí prádlo je základem oblékání nejen pro ženy, ale i pro muže. Pokud kupujete pánské prádlo, měli byste si nejdříve uvědomit, jaký typ postavy jste. Jste-li muž atletické postavy, většinou vám sedne každý typ prádla. Pokud jste vyšší a hubený, je lepší zvolit volnější střihy, výrazné vzory a barevné provedení. Tím odvedete pozornost od hubené postavy. Naopak vyšším a statnějším mužům budou slušet elegantní vzory a jednoduché barvy. Dobré je zvolit zajímavou gumu v pase. Pánové s menší sportovní postavou mohou obléci všechny typy spodního prádla kromě trenýrek, které ještě více opticky zkracují nohy. Naopak doporučujeme boxerky se svislými pruhy.

Menší hubený muž by měl upoutat barevnými vzory. Střihově jsou ideální boxerky, slipy, ale i tzv. jocksy. Jedná se o střih, který jako první začali nosit cyklističtí závodníci. Přední díl je podobný slipům, ale zadní díl má jen obvodové gumy, které nespojuje žádná látka. I když se to zdá být kuriózní, tento střih má své výhody. Ideální je do horkých dnů, kdy zajistí naprostou volnost bez propocené látky a odvětrávají. Hodí se také na sport a mnoho mužů v nich působí sexy.

Na závěr ještě tip pro muže s “plochým” pozadím: Volte raději boxerkový střih s nízkým pasem a nohavicemi. Vhodné jsou též barevné vzory, které opticky dodají lepší tvar.  

PanskePradlo